Lanmage представив кольорову доплерівську ультразвукову систему C6

Lanmage представив кольорову доплерівську ультразвукову систему C6

Нова модель Portable Color Doppler C6, призначена для інтенсивної терапії, анестезіологічного супроводу, невідкладної допомоги, знеболювання і інших областей POC, вперше представлена ​​на ринку Китаю. Через півроку подальших клінічних випробувань компанія збирається вийти на зарубіжний ринок, ймовірно, в травні 2021 року.

Lanmage C6 Портативна кольорова доплерівська ультразвукова система.

Портативна кольорова доплерівська ультразвукова система C6 – високошвидкісна платформа обробки сигналів із багатоядерним процесором, інтегрованим у легкий та розумний корпус, що значно покращує ефективність зображення.

Завдяки чудовій якості зображення, потужним функціям, вибору зондів та портативному дизайну, зорієнтованому на людину, кольорова ультразвукова система ноутбука може задовольнити потреби в скануванні серцевої, судинної, черевної, гінекологічної, поверхневої, нервово-м’язової та малих органів. Застосування ультразвуку може бути розширено на такі сфери, як реанімація / інтенсивна терапія, втручання, внутрішньоопераційне та екстрене лікування, створюючи нові досягнення в ультразвуковому застосуванні.

 

21/01/2021