“Екна” взялала участь у конференції Української Асоціації Нейрохірургів у Буковелі

“Екна” взялала участь у конференції Української Асоціації Нейрохірургів у Буковелі

В кінці лижного сезону, 1-3 березня,  «Екна Україна» відвідала щорічну конференцію асоціації українських нейрохірургів.

Теми цієї конференції охоплювали усі аспекти нейрохірургії, такі як сама нейрохірургія, нейроонкологія, хірургія основи черепа, функціональна нейрохірургія, хірургія хребта тощо. На конференції зібрались нейрохірурги з 17 українських міст та експерти зі Швейцарії, Чеської республіки, Великобританії та США.

«Голд-спонсором» конференції була компанія BK Medical , яка на сьогодні є одним із світових лідерів у виробництві та реалізації професійного медичного ультразвукового обладнання.Нагадаємо, «Екна Україна» почала співпрацювати з BK Medical ще в 2020-му році і є основним дистриб’ютором обладнання BK в Україні.

Як показала українська нейрохірургічна практика – ультразвукове обладнання БК – це одна з необхідних «деталей» для проведення надскладних, високоточних нейрохірургічних операцій. Лікарі, які змогли оцінити ультразвук BK вже можуть це підтвердити. А для тих, хто не мав можливості працювати з цим обладнанням отримав можливість оцінити його функціонал за час проведення конгресу.

BK Medical – це 40 років досвіду в розробці високотехнологічного обладнання в галузі гінекології та ЕКО, колопроктології, хірургії, нейрохірургії, урології та fusion-біопсії. Саме за допомогою цього ультразвукового обладнання сьогодні у світі ставляться тисячі діагнозів та рятуються життя пацієнтів.

Місія BK Medical – дати можливість лікарю отримати якісну ультразвукову візуалізацію в будь-якому приміщенні стаціонару, а також в процесі будь-якого оперативного втручання, надати йому точну інформацію для швидкого прийняття критично важливого рішення, допомогти зберегти час і швидко досягти бажаного результату.

09/06/2021