«Екна Україна» – молода та прогресивна українська компанія, що спеціалізується на медичному обладнанні у багатьох сегментах медичного ринку. Основними напрямками реалізації є візуалізаційне обладнання для потреб медицини, обладнання для інтенсивної терапії та засоби боротьби з коронавірусом

За історичним збігом обставин, ми блискавично зорієнтувалися у ситуації з поширенням тоді ще нового 2019-nCoV, та одними з перших в Україні знайшли іноземних виробників тестів для виявлення антитіл. Станом на сьогодні ми подбали про те, щоб привести наш асортимент у відповідність до потреб замовника, в тому числі і для боротьби з пандемією.

Ми фокусуємось на очікуваннях лікарів та використовуємо нашу експертизу для формування пропозиції яка доповнить вже встановлене обладнання та покращить допомогу пацієнтам.

Спеціалісти «Екна Україна» регулярно підвищують кваліфікацію, проходять навчальні програми міжнародного рівня, знаходяться у постійному контакті з заводами-виробниками закордоном та консультуються з вітчизняними лікарями.

Наша продукція задовольняє потреби як вузькоспрямованих спеціалізованих медичних закладів, так і підходить для масового вжитку.

Сьогодні ми співпрацюємо з такими компаніями, як Lanmage Medical Technology Co., Ltd. BK Medical Holding Company, Inc., MinFound Medical Systems Co., Ltd., Baobang Medical Equipment Co., Ltd., Oxywise s.r.o., Colenta Labortechnik GmbH & Co KG., LANDWIND MEDICAL, Cellex Incorporated та багатьма іншими. Потужності наших бізнес партнерів знаходяться в США, Німеччині, Китаї, Австрії та ще в понад 10 країнах.

“Екна Україна” – це:

  • 100% географічне охоплення всієї території України по роботі з медичними установами;
  • Контракти з більш ніж 500 державними та муніципальними лікарнями, центрами первинної медичної допомоги, відділами охорони здоров’я України які генерують до 70% всього ринку медичного обладнання України;
  • Активна робота з приватними клініками;
  • Близько 50% тендерів виграно на публічній платформі ProZorro;
  • Лідери продажів експрес-тестів COVID-19 в Україні за результатами карантинного періоду.
Про нас