«Екна Україна» взяла участь у святкуванні з нагоди 100 річниці створення Національного інституту раку

«Екна Україна» взяла участь у святкуванні з нагоди 100 річниці створення Національного інституту раку

Національний інститут раку — це потужний гравець з онкологією. Майже половина всіх онкопацієнтів України лікуються саме тут. У його стінах працюють кращі фахівці країни — 13 професорів, 27 докторів наук, 95 кандидатів наук та 12 заслужений лікарів. Загалом робочий штат налічує 1200 медика, десять з яких щороку проходять навчання за кордоном. З цієї нагоди на території спорткомплексу НСК «Олімпійський» зібрались провідні фахівці в області онкології. Святкування сотої річниці об’єднали з 14-й з’їздом онкологів та радіологів України, який проходить у Києві кожна п’ять років. Захід тривав з 30 вересня по 2 жовтня.

На урочистих заходах з нагоди святкування ювілею НСК «Олімпійський» був присутній міністр охорони здоров’я, заступниця голови КМДА, голова підкомітету з питань профілактики та боротьби з онкологічними захворюваннями Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, члени академії наук, та безпосередньо, саме керівництво інституту.

На заході, спеціалісти «Екна Україна» представила висококласне ультразвукове обладнання ВК Medical (Данія). Цей виробник широковідомий в галузі хірургії, обладнання якого давно зарекомендувало себе як незамінне для діагностики під час оперативних втручань.

Ми бажаємо працівникам інституту продуктивної роботи, наснаги, регулярних інновацій та підтримки з боку держави та суспільства.

27/10/2021